Mar 24, 2013, 8:45 PM

Споменът 

  Poetry » Love
555 0 0

 

 

Споменът за теб връща усмивката ми

на лицето,

но и събужда старите рани

в сърцето!

Лъжливите ти SMS пазя

и се чудя как ти повярвах,

заслепена се надявам

да е имало поне малко истина в тях! 

Не ме боли от любовта ни,

а от раните, причинени зареди нея!

 

© Снежана Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??