Apr 14, 2013, 4:35 PM

Спомням си 

  Poetry » White poetry
510 0 4

 

              

 

               ***

               оцелях

               от твоята любов

               припомням си сега

               какво обичах

               и на какво се смеех

               спомням си

 

               и се харесвам

 

 

                              04.14.2013 год.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??