Dec 3, 2007, 10:29 AM

" Среща " 

  Poetry » Love
946 0 3

"Среща"

 

Раздяла и сълзи.
Приятелство - любов.
Сватба и радост.
Късмет - дете.
Идилия голяма.
Поява и надежда.
Отговор и среща.
Щастие голямо.

© Гри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??