Dec 14, 2007, 11:35 AM

Срив 

  Poetry
604 0 22

 

Гневно си, море,
под натежалото
от ледени звезди небе.
Бучиш
и вятърът уплашен
сред настръхналите тръни
в безмълвие се свлича...
Блъскаш разгневено
по студените скали.
Глухо, яростно
въздишаш.

А в мен беззвучно е
и пусто...
Искам
в прегръдката си
да ме приютиш
и
да се успокоиш.

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??