Дали сърцето в мен ще се възпре,
Когато срещна твоя поглед светъл?
И чувствата, останали в мен,
Дали отново ще се сътворят от пепел?
Дали ще се усмихна или ще боли-не знам,
За туй ще свеждам тайно поглед,
когато срещна тези две очи,
на старата любов заглъхналия спомен.
© Десислава Неделчева All rights reserved.
Старата любов е незаздравяла рана...
Достатъчни са две ръце прострени
една към друга. И сърца навеки да останат!
"За старата любов-налей ми чашата с вино!
За старата любов!"-опитвам да цитирам Робърт Бърнс!