Dec 20, 2012, 5:53 PM

Стари рани 

  Poetry » Love
751 0 2

Ти си онзи вкус тръпчив в устата,

спомен за сълзи безброй!

Мойто лутане тревожно,

моят гняв и мойта злъч!

Онзи край изричан всеки ден

и днес стои отворен...

Още ме болиш,

но времето лекува стари рани,

знам, ще преболиш.

© Антоанета Палева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??