Sep 18, 2007, 8:14 AM

Стаята 

  Poetry
812 0 7

Стаята е с две легла –

другото за мен е.

Ти си приказна жена –

мое вдъхновение.


Раят е зад таз врата,

падам на колене.

Ти – от другата страна...

Дървен под – студен е.


Краят на една игра,

малко развлечение.

Щастието от любовта

тъне във забвение.


Стаята е с две легла –

другото за мен е.

Паякът плете тъга

и тъче мъчение.


Зная, че не те влека –

имах провидение...

Хвърлям се напред с глава

в мъртвото вълнение.

© Тома Кашмирски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??