18 сент. 2007 г., 08:14

Стаята 

  Поэзия
817 0 7

Стаята е с две легла –

другото за мен е.

Ти си приказна жена –

мое вдъхновение.


Раят е зад таз врата,

падам на колене.

Ти – от другата страна...

Дървен под – студен е.


Краят на една игра,

малко развлечение.

Щастието от любовта

тъне във забвение.


Стаята е с две легла –

другото за мен е.

Паякът плете тъга

и тъче мъчение.


Зная, че не те влека –

имах провидение...

Хвърлям се напред с глава

в мъртвото вълнение.

© Тома Кашмирски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??