Dec 17, 2013, 10:52 PM

Стих на шега 

  Poetry » Love
567 0 0

Красотата ти ме кара да пиша ред след ред,
не превръщай чувствата ми в лед.
Тези думи ги написах сутринта във пет,
събудих се, преди това сънувах теб.

Ооо, Необвързана си? Супер.
 Знай, че дойде и моят ред
да желая твоята любов и теб,
виждаш ли и аз не съм зает?

Рими редя наред, наред,
а ти по-сладка си от пчелен мед -
по-красива от цветя през пролет.
Забрави всичко, с мен продължи напред.

Ти ме превърна във такъв поет!
От твоят нежност съм обзет.
Искам да те виждам през всеки момент!
Няма начин, ще наруша моя обет -
ще си купя къща до вас, за да съм ти съсед.

Красавице, ще ти напиша още един куплет!
Всички, които съм харесвал преди теб,
ако ви сравнявам, те са просто кофи за смет,
 неповторима си, това е твоят етикет!

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??