Jun 10, 2021, 12:26 PM

Стихче за пролетта 

  Poetry » For kids
480 2 13

 

Пролет - ражда се животът 

и природата цъфти, 

птички пеят чудни ноти, 

Вятърко игрив лети. 

Гали с нежните си пръсти

малки стръкчета трева, 

разлистват се горите гъсти

и усмихва се светът. 

 

Пролет, като черга пъстра, 

с аромата на цветя, 

всичко в нов живот възкръсва, 

и е всичко красота!

 

20.03.2019.

 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??