10.06.2021 г., 12:26 ч.

Стихче за пролетта 

  Поезия » За деца
355 2 13

 

Пролет - ражда се животът 

и природата цъфти, 

птички пеят чудни ноти, 

Вятърко игрив лети. 

Гали с нежните си пръсти

малки стръкчета трева, 

разлистват се горите гъсти

и усмихва се светът. 

 

Пролет, като черга пъстра, 

с аромата на цветя, 

всичко в нов живот възкръсва, 

и е всичко красота!

 

20.03.2019.

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??