Jul 7, 2013, 3:19 PM

Стихии на грешница 

  Poetry » Love
865 0 3

Стихии на грешница

 

Като изгряващо слънце, прегърнало всичкото,

разпиляла късчета нежност от себе си

да докосвам твоето тяло със тяло.

И вдъхнала твоите мисли,

да дарявам своята страст сякаш вятър,

силно бушуващ и страшен.

Да забравяме, че сме грешници, стенейки.

Да потъваме безкрайно божествени.

После пареща болка. И студ, и тъга,

че няма вечно слънце на земята.

Погалвам мъничко тихо листо.

Допирам устни - отпивам роса.

Така да отпия от тебе жадувам.

Да галя, проучвам и давам

като обичаща до лудост жена,

вляла всички стихии в душата си.

За да се бори за тебе.

И да се моли за себе си.

© Теодора Тотева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??