Feb 23, 2010, 7:18 PM

Стихове и грехове 

  Poetry
449 0 2

От страниците стихове крещят,

молят се да бъдат те видяни,

от страниците викат и пищят

стиховете наши неразбрани.

 

Изгубени деца във дневната безбрежност,

хиляди лица на нашата небрежност,

викат и крещят да ги открият,

сълзите им молят да попият.

 

Четете и четете, и четете,

с радостите, скърбите - скърбете

и, може би, там - някъде във тях,

от вас ще се отмие всеки грях.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??