Jan 20, 2008, 3:02 PM

Стопли ме 

  Poetry » Erotic
1406 0 29
Докосвай ме!
О, не така.
По-смело.
И нежно,
много нежно
ме събличай.
С обиграните пръсти
на пианиста
по тялото ми напиши
,,Обичам''!
Събличай ме.
Свали ненужните одежди.
Парфюма остави.
Ухае чистотата.
От вените
да блика жар гореща
на страст, любов...
любов
и...
още нещо!
Докосвай ме.
И нека полетиме.
Безвремие
в очите ни да блика.
Във шепи стиснали
по глътка ревност.
Изпаднали във транс...
във транс
до...
колапс!
**********
Студено е навън.
Ела и прегърни ме.
Посей от твоя сън
в очите ми незрими.

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??