20.01.2008 г., 15:02 ч.

Стопли ме 

  Поезия » Еротична
1407 0 29
Докосвай ме!
О, не така.
По-смело.
И нежно,
много нежно
ме събличай.
С обиграните пръсти
на пианиста
по тялото ми напиши
,,Обичам''!
Събличай ме.
Свали ненужните одежди.
Парфюма остави.
Ухае чистотата.
От вените
да блика жар гореща
на страст, любов...
любов
и...
още нещо!
Докосвай ме.
И нека полетиме.
Безвремие
в очите ни да блика.
Във шепи стиснали
по глътка ревност.
Изпаднали във транс...
във транс
до...
колапс!
**********
Студено е навън.
Ела и прегърни ме.
Посей от твоя сън
в очите ми незрими.

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??