Mar 23, 2005, 12:53 PM

Страдам 

  Poetry
995 0 2

Страдам

 

Повярвах в тебе, а съм сама.

Политна птица, студа довя...

Ще бродя тъжна с тез крила.

Защо тъгата в мене пося.

 

Небето плаче сега с мен.

Гората стене, нечуван вик.

Поисках само да има ден...

Да просиш онзи прекрасен миг.

 

Чуй го съцето, туптя за теб.

Разби душата като крадец.

Дъжда разсипа така навред...

Чувствата мои като прашец.

 

Открих лъжата, боли ме знай.

Отново страдам, а ти живей.

Повярвай само, ще сложа край!

Ти да ме съдиш, само посмей!

© Марина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??