Загубата убиваше ме
ден след ден,
разяждаше ме като сяра,
убиваше ме, измъчваше ме...
Страх изпитвам
да не загубя теб,
любовта на живота ми
сега и завинаги!
Съжалявам за всичко,
което ти причиних,
страхът от загубата
ме прави друг човек!
Болката, която изпитвам,
поглъща ме, убива ме.
От нея злоба се поражда,
съжалявам, не искам това!
© Дани Филт All rights reserved.