Jan 19, 2014, 7:59 PM

Страх 

  Poetry
364 0 0

И аз съм в този свят роден

и в мен горят любов и ден!

Ти ми каза, че крайностите ме побъркват.

Ти ми даде вяра, но думите потъпкват...

...

 

Един сме ние, един във този свят...

Двойнствени души във крах, падение и мат!

Един сме ние, но два във този свят...

Двойствени души във крах, падение и... страх...

 

Повторение на минало и ден,

което бавно се изменя...

Повторение на изгубения спомен,

от който само аз съм победен!

 

© Кейтлин А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??