Sep 15, 2007, 7:27 PM

Страх 

  Poetry
517 0 1

Уплаших се, в очите ужас светна.

Сърцето бие, умът ми замътня.

Викът отекна... но не потече и сълза.

 

В борбата мислех, че съм се предала,

но малко се познавах... по-силна бях.

Врагът си победих тогава,

цената по-късно щях аз да платя.

 

Страхът остана в душата ми да тегне,

дори на сянката си чувствах тежестта.

Денят ме плашеше със светлината,

нощта с мрака и със тишината.

 

Страхувах се и от страха ме беше страх,

в кожата ми вмъкваше се като ситен прах.

Тогава в самотата аз тихичко разбрах,

че срещу него трябва аз да се изправя,

за да не ме е вече страх.

 

© Габриела Трифонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??