May 29, 2010, 10:42 AM

Страхотен ден (хайку 2) 

  Poetry » Landscape
828 0 0

Страхотен ден

 

 

Страхотен ден е.

Дъжд се лее на потоци.

Есенно небето плаче.

 

 

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??