Jun 21, 2007, 7:25 AM

Страхувам се 

  Poetry
741 0 22
Страхувам се от нощите без тебе,
когато ме оставяш сам-сама,
когато нищо в моя дом не свети,
единствено сърдитата Луна!

Когато всичко друго ми напомня
за твоя глас, за твойта топлина.
На твоя аромат сатена ми ухае
във тази дълга нощ, до сутринта!

Страхувам се, че всичко се повтаря:
като герои сме в изтъркан вече филм.
Един ден аз ще спра да се надявам
и ролите си може да сменим!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??