21 июн. 2007 г., 07:25

Страхувам се 

  Поэзия
743 0 22
Страхувам се от нощите без тебе,
когато ме оставяш сам-сама,
когато нищо в моя дом не свети,
единствено сърдитата Луна!

Когато всичко друго ми напомня
за твоя глас, за твойта топлина.
На твоя аромат сатена ми ухае
във тази дълга нощ, до сутринта!

Страхувам се, че всичко се повтаря:
като герои сме в изтъркан вече филм.
Един ден аз ще спра да се надявам
и ролите си може да сменим!

© Анета Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??