Jun 12, 2015, 8:58 PM

Страхувам се 

  Poetry » Love
376 0 0

Страхувам се, че може да си тръгнеш
и да ме оставиш да се боря сам срещу света....
Страхувам се, че може да ми кажеш "сбогом"
и да си тръгнеш, без причина, просто ей така....

Не бих могъл без теб аз да живея,
зная, невъзможно е това....
И ако можех толкова лесно в друга да се влюбя,
ти нямаше сега да си във моята глава!

Страх ме е, че мога завинаги да те загубя,
днес, след толкова много години....
И дори и срамно да звучи, да, страх ме е,
че си свободна и можеш завинаги да се отдалечиш!

Няма да го преживея, ако наистина се случи,
ти знаеш по-добре от всички какво означаваш за мен....
Ще си отида, защото поне на другия свят ще съм щастлив
и там няма да страдам за твоите кафяви очи!

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??