Feb 16, 2008, 7:52 PM

Страхът ми отдели от мене 

  Poetry
483 0 9

 Страхът ми отдели от мене,

изпепели го с истинска любов.

В сърцето крие се от доста време,

притиснал ме е в невидим обков.

 

 

Страхът ми отдели от мене,

да се предадем в ръцете на греха.

Чрез теб и с неговата помощ,

ще преодолеем черна самота.

 

 

Страхът ми отдели от мене,

изтръгни го от моята душа.

Позволи й от днес да живее,

нека възтържествува любовта.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??