Това чувство бе забравено и
сега полека идваше.
Затворих всички прозорци и врати,
но то бавно, бавно се промъкваше
и стигаше до мен.
И тази нощ ме събуди.
Отворих очи и го видях-
стоеше до главата ми и бе
втренчило погледа си в мен.
Почувствах нужда да го попитам:
така ли ще ме следва до края?
а то ми се усмихна и легна до мен!
© Меги Кралева All rights reserved.