Feb 10, 2012, 5:20 PM

Страст 

  Poetry » Other
475 0 0

Дива страст в мен гори
и така ме изгаря,
че чак ме боли.
А теб те няма, мили мой,
и не си до мен във тоз  момент.
Кажи ми какво да сторя аз,
за да спре да ме боли?
Къде си ти, любими мой?
Ела при мен - нуждая се от теб.
Ела и ме прегърни с двете си ръце
и така ме целуни,
че светът да спре да се върти.
Ела и изгаси тоз огън от страст, 
бушуващ вътре в мен.
Ела и бъди до мен сега и във вечността.

© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??