Jul 29, 2013, 10:35 PM  

Страст 

  Poetry » Love
782 0 1

 

 

Вперен, жаден поглед.

Горящ, пулсиращ порив.

Пронизваща, пареща красота.

Болезнен стон, изтезаващо,

пълнокръвно желание.

Страстно разкаяние.

 

Пленяващо съзерцание.

Нестихващо упование.

Потрепващо тяло,

тих шепот,

нежна милувка,

страстна целувка.

 

Всепоглъщащо осезание,

разцъфнала плът,

внезапен порив,

проникващ устрем,

буйна ярост,

дълбока сладост.

© Християна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Бай Радой навремето вмъкна същия сюжет в прочутото си глаголно стихотворение. Просто се сетих за него.
Random works
: ??:??