Feb 21, 2007, 4:42 PM

Страст 

  Poetry
627 0 0
Сърцето ми изгаря в ръцете на страстта.
Очите ти изпепеляват моята душа.
Лудостта ни обладава, телата ни горят.
Родени сме в забрава двама ние на света.
Любовта ни покорява, ела и ме вземи!
Вземи ме, обич моя, нека бъдем пак сами...

© Елица Малева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??