21.02.2007 г., 16:42 ч.

Страст 

  Поезия
626 0 0
Сърцето ми изгаря в ръцете на страстта.
Очите ти изпепеляват моята душа.
Лудостта ни обладава, телата ни горят.
Родени сме в забрава двама ние на света.
Любовта ни покорява, ела и ме вземи!
Вземи ме, обич моя, нека бъдем пак сами...

© Елица Малева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??