Dec 16, 2008, 12:47 PM

Страст 

  Poetry » Love
5625 2 44
Когато думите са
смешни и
безсилни да изкажат
любовта.
Когато мислите са
грешни,
но вливат ни вълшебна
топлина.
Очите, въгленчета
жарки,
изгарят в пламъците
ревността,
а пък ръцете нежни,
палки,
музика  творят в
нощта.
По устните думите
немеят,
задъхани в "Обичам те,
сега!"
Телата за любовен танц
копнеят.
Душите се отдават на
страстта.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??