И пак сме самички,
забравили всичко,
телата треперят,
сърцата туптят...
(О, мое момиче,
така те обичам,
откак те намерих,
красив е светът...)
И прави стоиме,
телата се вият,
устите целуват
и нещо мълвят...
Ръцете не спират,
все нещо намират,
неспирно пътуват,
не могат да спрат...
Нахлува възбуда,
направо полуда
и страстно целувам,
отвръщаш ми ти...
От страст вече стенем,
потънали в нега,
полегнали, плуваме
в страстни мечти...
КА
© Калин Алекс All rights reserved.