СТРАСТ
Добро утро ти желая и с усмивка на дете
протягам двете си ръце,
да те прегърна и почувствам
как твоето сърце тупти,
примигаш с очи и как почти
забравяш всичко, виждаш мен, желаеш мен!
Момичето от сънищата твои,
до теб сега притисната и ти говори,
повярвай, истината е това,
отдай се на страстта и на онова,
което си искал да се случи.
Сладко те целувам, позволи ми да лудувам.
Искам те щастлив и стенещ.
Докосни ме нежно, съблечи небрежно.
Днес денят е само наш, но не стигат тези часове,
нужни са ни дни след дни,
Нека срещнем заедно нощта,
ах, какво те чака пък тогава...
© Радост Иванова All rights reserved.