22.12.2007 г., 0:01 ч.

страст 

  Поезия » Еротична
971 0 0

СТРАСТ


Добро утро ти желая и с усмивка на дете

протягам двете си ръце,

да те прегърна и почувствам

как твоето сърце тупти,

примигаш с очи и как почти

забравяш всичко, виждаш мен, желаеш мен!

 

Момичето от сънищата твои,

до теб сега притисната и ти говори,

повярвай, истината е това,

отдай се на страстта и на онова,

което си искал да се случи.

 

Сладко те целувам, позволи ми да лудувам.

Искам те щастлив и стенещ.

Докосни ме нежно, съблечи небрежно.

Днес денят е само наш, но не стигат тези часове,

нужни са ни дни след дни,

Нека срещнем заедно нощта,

ах, какво те чака пък тогава...

 

 

 

© Радост Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??