Sep 6, 2011, 9:53 PM

Страстно ухание 

  Poetry » Love
1284 2 39

Само поглед и пламва страстта.
Всяка клетка тръпне в мечтание.
Разгорява се въглен в кръвта,
онемял от диво желание.

Пъпли плахо по кожата вик,
от едничко докосване луднал.
Ще се слеят телата във миг,
безразсъдно тайфунено лумнал.

 

Разпиляла коси е нощта,
две души в полумрака въздишат.
Под  звездолунната нейна снага
пият обич и страстно я сричат.

 

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??