Jun 10, 2010, 11:28 PM

Стрела за любовта 

  Poetry
619 0 0

Когат` видях те във тълпата,

любовен лъч ме озари.

Разглеждайки те, без да искам,

видях две хубави очи.

 

Усмихнах се, а ти отвърна,

съдбовен знак в това прозрях,

Амур стрелата си побърза

да пусне в моята душа.

 

Улучи ме в сърцето право

и то към тебе полетя,

ала пиян ли бе, не зная,

пропусна с твоята стрела.

 

Увиснах сам, насред тълпата,

не мога, знай, да му простя,

че пуснал е на теб стрелата,

стрела на друг за любовта.

© Диана Бунева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??