Mar 15, 2014, 10:07 PM

Стрелки 

  Poetry
488 0 3

подобно
на стрелките
на часовник
телата им
застават
едно върху друго
в точно
определени
моменти
през другото
време
бавно
се отдалечават
без да се разделят
нито за миг

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??