15.03.2014 г., 22:07 ч.

Стрелки 

  Поезия
494 0 3

подобно
на стрелките
на часовник
телата им
застават
едно върху друго
в точно
определени
моменти
през другото
време
бавно
се отдалечават
без да се разделят
нито за миг

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??