Nov 16, 2008, 6:11 PM

струна 

  Poetry
574 0 14


изящни струни

с финес докосваш
твориш вълшебства
рисуваш покой
своята
едва ли ще скъсаш
но моята...
от погледа ти само
как трепти
а тя е скрита
там вътре
как я откри...



© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??