Sep 18, 2008, 7:38 PM

***(сухо слънце) 

  Poetry
687 0 22

 

Пропука се вятърът.
Натроши се.
По очите ожули небето.
Сухо слънце
мъгливо захлипа
на дърветата в пръстите.
И заплака.
На дъжда в жълтите шепи
прозорците свиха се.
Зад завесите си притихнаха
в очакване на… птиците.

 

 

 

© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??