18 сент. 2008 г., 19:38

***(сухо слънце) 

  Поэзия
683 0 22

 

Пропука се вятърът.
Натроши се.
По очите ожули небето.
Сухо слънце
мъгливо захлипа
на дърветата в пръстите.
И заплака.
На дъжда в жълтите шепи
прозорците свиха се.
Зад завесите си притихнаха
в очакване на… птиците.

 

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??