Aug 22, 2008, 8:43 PM

Сузана 

  Poetry » Other
638 0 3

Слънцето изгрява,

Утрото се събужда.

Заедно деня си прекарваме,

А следобеда се разделяме.

Нямаме време за себе си,

Ала някак споделяме си!

 

21.08.2008 г.

 

 

 

© Силвия Герджикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??