Nov 16, 2012, 1:34 PM

Свечерява се 

  Poetry » Other
556 0 5

Свечерява се в чувствата есенни,

неочаквано, невъзвратимо.

От напразни възторзи понесени,

 ние страдаме зримо-незримо.

 

Свечерява се в толкова истини,

че е трудно  да ги опишем.

А мечтите, красиво измислени,

само в сънища раждат се, дишат.

 

Самоти, отчаяния, болки

неусетно във нас пускат котва.

Примирени сме – колкото, толкова...

Свечерява се тихо в живота...

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??