Feb 26, 2019, 1:20 PM

Светлината е живот 

  Poetry
360 4 4

Във всяка светлина откривам звездност,

във слънчев лъч – усмихнато небе.

В зората – вяра смислена, потребност,

а в залеза – оранжево море.

И всеки блясък порив е на радост,

щастливо дръзновение и смях.

Щом светло е в живота има сладост,

надежда нова, търсен благ ищах!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??