Nov 12, 2013, 7:36 PM

Светофарни откровения 

  Poetry
416 0 0

От толкова пресичане на пътя,

забравих страната, от която тръгнах!

 И така се лутам между зелено и червено, 

защото жълтото не ми върши работа! 

Сигналите объркаха главата ми 

и затова се заковах на средата на пътя! 

Много хора негодуват срещу позицията ми,

 но потоците на чуждото мнение ме спират

 и така отстоявам своето!

© Злори All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??