От толкова пресичане на пътя,
забравих страната, от която тръгнах!
И така се лутам между зелено и червено,
защото жълтото не ми върши работа!
Сигналите объркаха главата ми
и затова се заковах на средата на пътя!
Много хора негодуват срещу позицията ми,
но потоците на чуждото мнение ме спират
и така отстоявам своето!
© Злори Всички права запазени