Oct 13, 2012, 7:48 PM

Световъртеж 

  Poetry » Love
545 0 0

Световъртеж е моята душа
и бродя аз сега,
да открия теб в нощта.

Световъртеж е в моето сърце,
изгарящо желание
и блян на птици две.

Световъртеж е в моята глава
и в на нощта мисълта
аз пак ще се въртя.

Световъртеж е в теб сега
и търся аз искра
да запаля свещ във твоята душа.

В световъртеж - политаме със теб сега,

под нас е вече само суета.
Окрилени с теб - двама във нощта,
палим свещ и забравяме за наш'та самота.

© Кристина Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??