Aug 21, 2019, 7:32 AM

Светъл блян 

  Poetry » Love
608 0 0

Светъл блян, за теб жадувам,

че ти стопли моята душа,

затуй за тебе аз тъгувам,

болката не мога да задуша.

 

И нека аз - хладният зефир,

в градина с цветя и трева зелена

да милвам най-подир

теб - роза чудесна и засмена.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??