Jun 18, 2018, 11:52 PM

Светът 

  Poetry
190 0 1

когато има
спад духовен - е светът
необетован

 

когато има
крах духовен - е светът
от ад отровен

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??