Feb 23, 2013, 11:16 AM

Светът на чудесата 

  Poetry » Other
502 0 0

Намерих място, откъдето извира само топлина.
Което сгрява ти сърцето и озарява цялата душа.
Това е кътче малко и прекрасно, изпълнено е само с доброта.
И всичко там е безопасно, и няма от лъжи следа.
Не съществува там омраза и завист, няма нито грозота.
Тоз малък свят днес ми показа, че има от любов следа.
Намерих го, света на чудесата и искам да го видите и вие.
Намира се в очите на децата, там истинското щастие се крие.

© Полина Красимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??