Sep 15, 2010, 10:05 PM

Свидни 

  Poetry
441 0 0

Свидни

Отредена ни е
несвързаност още преди много лета.
Когато сме се
родили.
Ние сме
толкова далече един от друг така,
а с толкова близки сили...
От романтика и нежнност сме изваяни
и толкова еднакви сме.
Съдбите ни, 
нетипично срещнати и смаяни,
събрани чрез едно море.
История, предричаща копнеж,
от лятото родена,
ала останала
толкова невинна!
Сърцата
нетипично останаха пленени...
Толкова сме си свидни!

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??